kopfoto

Een zakelijk event organiseren is een onderneming op zich. Tijdrovend, kostbaar en vooral; niet uw corebusiness. Samen met Pennen Party World kiest u voor een flexibele, efficiënte en fiscaal aantrekkelijke oplossing. Wij zorgen in no time voor de juiste entourage op uw bedrijfslocatie en ontzorgen u desgewenst van A tot Z.

Uw eigen bedrijfslocatie

Personeelsfeesten op uw eigen bedrijfslocatie zijn nog altijd fiscaal aftrekbaar in tegenstelling tot feesten op externe locaties.

De juiste entourage

Met de unieke en multi-inzetbare materialen toveren wij uw bedrijfsruimte, fabriekshal of magazijn snel om tot een sfeervolle feestruimte.

Opbouwen en afbreken in 1 werkdag

Wij hebben slechts 1 werkdag nodig om van uw bedrijfslocatie een unieke (thema)feestlocatie te maken. Ook het afbreken duurt niet langer dan 1 werkdag.

Alles gewoon goed geregeld

Wij zorgen niet alleen voor een fantastische aankleding. Desgewenst ontzorgen wij u volledig; van catering tot DJ en van live muziek tot verlichting.

Meerdere thema's en ruimtes

Wilt u meerdere thema’s of meerdere ruimtes gebruiken voor uw bedrijfsfeest? Geen probleem, wij beschikken over meer dan voldoende capaciteit.

Meerdaagse feesten

Een bedrijfsfeest hoeft wat ons betreft niet één dag of avond te duren. U kunt op ons rekenen zolang u het wilt. Bijvoorbeeld als u een personeelsfeest, klantendag of productpresentie efficiënt wil combineren.Referenties

Bekijk meer tevreden klantenVideo's

Bekijk meer video's van succesvolle producties
Nieuwsgierig geworden, benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel0161-222673 E-mailinfo@pennenpartyworld.nl